ISTOBAL TRACER

 

ISTOBAL TRACER

Prvo 100% evropsko pranje bez četki

Auto perionica

ISTOBAL TRACER kombinuje akciju tri varijabilne frekvencije za kontrolu brzine linearnog kretanja, bočnog kretanja i okretanja. Sve ove kontrole, koje upravlja napredni softver, rezultiraju u veoma efikasnom i brzom bezkontaktnom pranju, što takođe postiže značajne uštede u poređenju sa drugim bezkontaktnim sistemima.

ISTOBAL TRACER je modularni sistem za pranje sa sistemom cevi u obliku “L” koji se nalazi iznad glave, pričvršćen za glavnu rampu za primenu hemijskih proizvoda i vodenog prskanja pod visokim pritiskom. Ova jedinstvena konfiguracija podrazumeva da je područje za pranje u potpunosti bez prepreka, pa svako vozilo može mu lako pristupiti i biti oprano s potpunom sigurnošću.

ISTOBAL TRACER je fleksibilan, takođe nudi izbor opcija, uključujući različite hemijske sprejeve, vosak, pene, sušenje, itd…

SNABDEVANJE VODOM
Ima set od 3 pumpe koji daju protok od 126 L na 70 bara. Sistem za ubrizgavanje Venturi od nerđajućeg čelika sa sopstvenom pumpom za dovod vode.

SUŠENJE U TUNELU
Tri turbine sa turbinom od 7,5 kV garantuju najbolje pranje za najkraće vreme.

TEHNOLOGIJA
360 ° elektronski enkoder dozvoljava pokrete koji se prilagođavaju kretanju vozila i svim vrstama vozila. Ovi vrlo precizni pokreti tokom procesa pranja pomažu da se minimizira potrošnja vode i hemijskih proizvoda.

BEZBEDNOST
Sistem za pranje posebno je dizajniran da uključuje sigurnosni sistem koji mu omogućava izbegavanje prepreka kao što su bočni retrovizori ili vučne šipke za prikolice koji mogu uticati na proces pranja.
Kada naiđe na prepreku, sigurnosni sistem će otključati ručicu za prskanje i zapamtiti tačan položaj prepreke da bi je izbegao u narednim prolazima.

Auto perionice

SLIKA I KARAKTERISTIKE

Auto perionice
Auto perionice
Auto perionice

VIDEO

Preuzmi katalog

Komunikacioniki sistem i terminali za plaćanje info

Komunikacioniki sistem

Terminali za plaćanje