esens originals

Naše hemikalije su dostupne u kanisterima različitih veličina (od 5L do 25L), bocama od 1L i 2L, burićima od 200L i rezervoarima od 1000L.

Veliki broj standardnih pakovanj za svaku individualnu potrebu.

ISTOBAL i njegove hemikalije esens®

Proizvodi koji odgovaraju vašim potrebama

Sa esens®-om, svesni smo da svaki objekat i svaki klijent imaju specifične potrebe. Zbog toga su sve formulacije klasifikovane po kategorijama (Basic, Medium i Select).

Dodatno, Premium kategorija nudi najinovativnije hemikalije, dodajući vrednost procesu autopranja.

BASIC MEDIUM SELECT PREMIUM

Saznajte više o originalima esensa®

Predpranje: Da bi se postiglo efikasno pranje, potrebno je dobro predpranje.Za ovu fazu pranja imamo širok spektar proizvoda.

Šamponi i pene: Nema prljavštine koja može da se odupre, pogledajte naš katalog sa čitavim spektrom proizvoda.

Vosak: poliranje, sušenje, vodonepropusna sredstva… sve pruža izvrsnu završnu obradu vašeg automobila.

Mirisi: Ne ograničavajte se na pranje, osvežite svoj automobil omiljenim mirisom.

Profesionalno ručno čišćenje: esens® nudi najširi asortiman isključivo namenjen čišćenju enterijera i eksterijera vozila.

Tretman vode: esens® je pouzdan za hemijske proizvode i potrošne materijale za opremu za prečišćavanje vode.

Održavanje objekta: nudimo kompletan katalog proizvoda za čišćenje i održavanje vašeg objekta i mašina, na način na koji bi se dopao vašim mušterijama.

Novosti

logo fresh aditive

esens® proširuje kategoriju Fresh sa Fresh Additive-om, inovativnom koncentrisanom linijom mirisa za šampone i pene bez mirisa. Snažnim uticajem na našu percepciju i pamćenje, miris je naše najmoćnije čulo. Fresh Additive nam pomaže da ostavimo maksimalan utisak na krajnje korisnike, stvarajući izuzetno prijatno iskustvo prilikom pranja.

fresh aditive
logo-glossy-tears

Vožnja u vlažnim uslovima može biti opasna. Akvaplaning, saobraćajna gužva i naročito slaba vidljivost ometaju vožnju koja je ionako rizična. Da bi poboljšao bezbednost prilikom vožnje u takvim uslovima, ISTOBAL je razvio Glossy TEARS, vodootporni vosak, koji stvara hidrofobni film na vetrobranu.

Pogledajte brošuru

glossy-tears

Preuzmi katalog